Naturkrøller lige et godt tip

Jeg har selv langt, naturkrøllet hår og har i gennem årene brugt oceaner af penge på stylingsprodukter (ikke skum og lak, men mere cremer og andre samlende produkter). For tre måneder siden fik jeg et tip af min søde frisør: pssssst. Hvordan kan du fremhæve dine krøller og undgå kruset hår.

Har du dobbelthage, en kort hals eller brede skuldre, så prøv i stedet en smuk page, der går til hagen eller lige over kravebenet. Helt kort hår, der lægger sig helt ind til dit hove ser godt ud på nogle kvinder, men ikke på alle.

Du får her et par tips til hvordan du kan sikre dig, at krøllerne holder længere! Er du til krøller – er du helt. I en tidligere artikel her på Hair-Blog. Christopher krøller, som du kan se lige her.

I mine teenage år var jeg ikke fan af mine naturlige krøller. Det gjorde jeg så hver morgen i 5-år. Jeg behøver nok ikke at sige, at det slider på håret at udsætte det for så meget varme hver eneste dag.

Desuden bruger jeg altid en difuser (staves?!) når jeg føntørrer det, så flyver krøllerne ikke ud Følger lige lidt med på debatten. Gitte: Tusinde tak for tip. Er også godt og vel træt af mit naturkrøl.

Men én ting har alt naturkrøllet hår til fælles. Så læs vores tips til pleje og styling af krøllet hår. Naturkrøl har en tendens til at kruse, og det vil kun blive værre hvis spidserne er slidte.

Selvom du måske har lyst til at rede og rede dit hår, så du kan få krøllerne til at forsvinde, så vil du næppe opnå et særlig godt resultat på den måde. Vi lytter opmærksomt, når vi bliver guidet til tips til smukt hår, når den nyeste tred er naked hair, og når hårartisten giver os gode råd til, hvordan vi får langt. Lige så superfrækt og sexet det kan være til nogle – lige så superuheldigt kan det altså være til andre – og der er min personlige holdning nok, at de . Krøllecremen har et godt hol så krøllerne bliver en smule stive, men er man ikke vild med det, kan man komme en smule blød voks i, når håret er lige ved at være tørt. Jeg er personlig helt vild med , at jeg kan mærke produkterne i håret, for så føler jeg, at håret holder hele dagen ! Krøllerne bliver løftet og mere definerede.

Som I ved har jeg været i gang med at finde mit gamle naturkrøl frem – nogen elsker det og andre ikke så meget! Personligt tror jeg at jeg er nået til konklusionen at jeg faktisk godt kan lide det, selvom det er meget anderledes! Prøv også Den Danske Ordbog som app.

Har hørt at brun sæbe skulle være godt at vaske i – er der nogen der kender til dette tip , eller er det bare vås?

Så siges det at være godt med en æggeblomme, og at smøre olie i spidserne. For lige at præcisere lidt, så har jeg langt krøllet hår (mange naturkrøller ) og 1 egen hårfarve. Vask dit hår med produkter, der er beregnet til krøllet hår.

Pas på med at bruge for meget balsam. Balsam er nemlig ikke altid godt at bruge for dem med krøller eller fal fordi det har en tendens til at gøre håret fladt og tungt. Undgå især at bruge balsam, der hedder leave-in.

Red kun håret, når det er . Tillykke, det er så smukt! Og det kan blive endnu smukkere, hvis du følger disse tips til krøllede lokker på Woman. Det korte hår kan være en ren katastrofe, hvis dit hår er krøllet. Det kommer let til at se pjusket ud – og i værste fald risikerer du at ende med noget i retning af mikrofonhår.

I enkelte tilfælde kan korte krøller dog godt være et hit – hemmeligheden er etager, etager, etager. Tilmeld dig GodtTip og fortæl os lidt om dine interesser, så sender vi dig gode tilbu som matcher dine interesser. Vælg dine interesser her.

Jeg ved godt at det lyder helt gak, ikke at skulle vaske sit hår med . Det var så dejligt at I tog godt imod mit sidste indlæg om mit sidste indlæg om nye skønhedsfavoritter på min badeværelseshylde i skønhedskategorien her på bloggen. En kategori, der jo ellers har været lidt forsømt og primært indeholdt lækre DIY bodyscrubs lavet af skønne ingredienser som man jo lige kan finde frem fra .